Test gratis ONze kant-en-klare maaltijden voor wie snel én gezond wil leven 

Quiso is dé maaltijdbox voor wie snel én gezond wil eten.


 Vriesverse, gezonde kant-en-klare maaltijden
 steeds gevarieerde maaltijden op tafel
 Win tijd voor wat er echt toe doet!  
 Eenmalig of wekelijks, ook zonder abonnement!
 Aan huis geleverd
Nooit meer koken, alleen maar genieten! 

Gezond en snel gingen nog nooit zo goed samen.

Quiso levert gezonde kant-en-klare maaltijden aan huis. Vriesvers! Alle voedingstoffen blijven maximaal behouden en je kan de maaltijd lang bewaren. Zo heb je altijd lekkere maaltijden in huis die gemakkelijk te bereiden zijn. Bij Quiso vinden we het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je leeft, dat je geniet. Met onze gezonde en lekkere kant-en-klare maaltijden bezorgen wij je dagelijks een moment van genot. 

Met onze wereldse smaken nemen we jou graag mee op culinaire ontdekkingsreis. Ben je een fan van de traditionele keuken of mag het toch soms wat gewaagder? Dat kan! Groot en klein, bij Quiso vind je voor elk wat wils.

TEST QUISO GRATIS

maaltijden uit ons vast assortiment 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Klaar om van je sokken geblazen te worden? Laat je verrassen door Quiso en maak kennis met de diversiteit van onze heerlijke maaltijden! Maak eenvoudig je keuze in het onderstaande formulier: vlees, gevogelte, vis of veggie - en wij regelen de rest. Heb je allergieën? Geen probleem, vink ze aan in het formulier, en wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een smaakvolle maaltijd uit ons assortiment van meer dan 200 gerechten!

Wij leveren jouw vriesverse maaltijd altijd tussen 9u en 17u. We sturen jou een sms'je op de dag dat we jouw maaltijd leveren. Niet thuis? Geen probleem, dan proberen we het later opnieuw. Je kan slechts één gratis Quiso-maaltijd per gezin aanvragen.   

Claim hier jouw gratis VERRASSINGSMAALTIJD! 

Wij gebruiken jouw email om je levering te bevestigen.
Je ontvangt een sms op de dag dat wij leveren. Wanneer je niet thuis zou zijn, dan nemen we ook even contact met je op.
         Ik bevestig dat ik in Vlaams-Brabant woon
Vul hier ook je busnummer in gescheiden door een komma. Bijvoorbeeld "Straatnaam 16, 2" als je bus 2 wenst in te geven
Deze actie loopt momenteel enkel in België, Vlaams-Brabant.
          Ik ben akkoord met de privacy policy van Quiso (verplicht)
          Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante blogs en artikelen, leuke tips en weetjes over Quiso (verplicht)