Win €100 speelgoed! 

deelnemen!*

*Plaats een bestelling om deel te nemen aan onze Sinterklaasactie.
Meer info vind je in het wedstrijdreglement.

De Sint is bijna in het land! Hij geeft Quiso de kans om 5 sprankelende cadeaubonnen met elke een waarde van €100 uit te delen! Neem deel en wie weet trakteert de Sint je zoon, dochter, kleinkind, metekind, petekind of wie je maar wilt op geweldig speelgoed dat je kan uitkiezen bij één van de speelgoedpartners van Kadonation.

Ontdek hoe je kan deelnemen!

Plaats een bestelling

Plaats tussen 7 november en 21 november een bestelling bij Quiso. Kies minstens 4 gerechten zodat je verder kan naar de Mercado.

Voeg de actie toe

Onze Sinterklaasactie staat in de Mercado. Voeg deze GRATIS toe aan je winkelmandje om te kunnen deelnemen aan de winactie.

Ontvang kleurplaten

Wij bezorgen jou een pakket met 4 Quiso-kleurplaten. Laat je kind, kleinkind, petekind, metekind of wie je maar wilt er één uitkiezen en inkleuren.

Neem een foto

Neem een foto van de kleurplaat (1) én maak een originele foto van het kind met de ingekleurde kleurplaat (2). Die laatstgenoemde foto wordt niet gepubliceerd maar dient enkel om te valideren of de voorwaarden nageleefd worden voor deelname. 

Mail ons!

Stuur de twee foto's naar [email protected] met vermelding van voornaam, naam, geboortejaar, mailadres en adres. 
De foto wordt gedeeld op onze sociale media kanalen. Het adres gebruiken we enkel om de cadeaubon op te sturen als je één van de gelukkige winnaars bent! Meer info vind je in het wedstrijdreglement.

5 winnaars

De Sint selecteert 5 winnaars die een cadeaubon van Kadonation t.w.v. €100 zullen ontvangen. Daarvan kunnen zij op kosten van de Sint nog een cadeautje uitkiezen bij één van de partners van Kadonation

Nieuwsgierig naar ons huidige weekmenu?

Begin al maar te watertanden!

Ga naar het weekmenu!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.