Blanquette de dinde
Laissez-vous surprendre par cette blanquette de dinde raffinée : des morceaux tendres de dinde dans une sauce onctueuse et crémeuse, accompagnés d’une purée de pommes de terre au persil toute en douceur. Un plat élégant au goût subtil et relevé d’une touche de fraîcheur apportée par les herbes.
Les stars de ce repas
Persil
Le persil n'est pas seulement un véritable exhausteur de goût, mais il aide également à garder votre corps en bonne santé ! Plus précisément, il est possible que cette herbe puisse aider à prévenir les maladies cardiovasculaires. De plus, elle contribue à des os solides, protège nos cellules corporelles et est un puissant stimulateur du système immunitaire !
3 maal koken op een eenvoudige wijze
Sorti du four
- Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
- Plaats het gerecht in de oven.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Smullen maar!
Du micro-ondes
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
- Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Genieten maar!
À la poêle
- Ontdooi het gerecht in de koelkast.
- Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
- Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
- Smakelijk!
Ingredients
Blanquette de dinde 50% [crème 24% [crème (LAIT, LACTOSE), amidon modifié, stabilisant: E466, E331, E407, émulsifiant: E471], eau 24%, dinde 24%, champignon 12%, échalote 6% [oignon], roux 3% [farine de BLÉ (GLUTEN), graisse de palme], huile de tournesol, jus de citron, bouillon de volaille [sel, graisse de palme, exhausteur de goût: E621, E631, E627, maltodextrine, arôme, amidon de pomme de terre, sucre, graisse de poulet (antioxydant: E392), oignon, épices (curcuma, poivre, coriandre), sirop de caramel, poulet (poulet, sel, antioxydant: E392)], sel marin, laurier, poivre noir], Purée de pommes de terre au persil 41% [pomme de terre 76%, LAIT (LACTOSE) 19%, persil, huile de tournesol, sel marin, beurre [beurre (LAIT)] (LACTOSE), poivre noir, muscade], Garniture (Blanquette de dinde) 8% [carotte 32%, courgette 32%, CÉLERI vert 16% [CÉLERI], petit pois 16%, persil 3%]