Menu de fêtes
3 maal koken op een eenvoudige wijze
Sorti du four
- Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
- Plaats het gerecht in de oven.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Smullen maar!
Du micro-ondes
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
- Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Genieten maar!
À la poêle
- Ontdooi het gerecht in de koelkast.
- Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
- Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
- Smakelijk!
Ingrédients
Pintade
Purée 34% [pomme de terre, LAIT, beurre (LAIT), crème [crème (LAIT), amidon], sel marin, poivre noir, muscade], oignon perlé glacé et carotte 26% [carotte, Fond de volaille [eau, os de poulet, carotte, oignon, sel marin, thym, laurier], oignon perlé, beurre (LAIT), miel, sel marin, romarin, poivre noir], pintade 22% [pintade, huile de tournesol, beurre (LAIT), sel marin, poivre noir], Sauce au raisin 17% [Fond de volaille [eau, os de poulet, carotte, oignon, sel marin, thym, laurier], raisin blanc, vin blanc, échalote, roux [farine de BLÉ (GLUTEN), graisse de palme], huile de tournesol, beurre (LAIT), édulcorant [maltodextrine, édulcorant : E955], sel marin, vanille]
Mousse au chocolat
Crème 59% [crème (LAIT, LACTOSE), stabilisant : E407], chocolat 24% [masse de cacao, sucre, beurre de cacao, émulsifiant : lécithine (SOJA), arôme (vanille)], jaune d’ŒUF 16%, édulcorant [maltodextrine, édulcorant : E955]
Soupe de homard
soupe de homard 74% [eau, homard 12% (CRUSTACÉS), POISSON, carotte, purée de tomate, vin blanc, crème (LAIT, LACTOSE), amidon de pomme de terre, poireau, oignon, sel, poudre de LAIT, huile de colza, crabe (CRUSTACÉS), beurre (LAIT), cognac, épice, épaississant : E415], eau, scampi 8% [scampi (CRUSTACÉS)], cognac, sel marin