battle of the maaltijdboxen


Een maaltijdbox van Quiso of een klassieke variant? Voor veel mensen lijkt het een pot nat. Maar er zijn wel degelijk verschillen tussen al deze boxen. Van ingrediënten tot vriesvers. Van recepten tot kant-en-klare maaltijden. Ontdek in deze blog hoe de maaltijdboxen van Quiso verschillen van traditionele maaltijdboxen. En vooral hoe ze tal van voordelen hebben om jouw leven makkelijker te maken.

meer tijd om te genieten

In tegenstelling tot een traditionele maaltijdbox sta je met een maaltijdbox van Quiso geen uren meer in de keuken. Dankzij onze kant-en-klare vriesverse maaltijden tover jij in no-time lekker eten op tafel. Gewoon even opwarmen in de oven, microgolf of pan en smullen maar! Zo heb jij meer tijd over voor wat er echt toe doet: genieten van het leven.

maaltijdbox op maat

Bij Quiso begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om maaltijden. Daarom bieden we zowel een abonnementsformule aan als de mogelijkheid om eenmalig te bestellen. Dat geeft je de flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij je levensstijl past. Of je nu regelmatig gebruik wilt maken van Quiso of af en toe een maaltijd wilt bestellen, de keuze is aan jou. 

Zit jij met een moeilijke eter thuis? Of is iemand van het gezin vegetariër terwijl de anderen net graag vlees eten? Met de maaltijdboxen van Quiso hoeft dat geen probleem meer te zijn. Want dankzij onze individuele gerechten kies je zelf hoeveel porties van welk gerecht je bestelt. Zo eet iedereen wat hij of zij lekker vindt. Twee porties Thaise kip, drie keer chili con carne en een portie vegetarische penne? Geen probleem.

Weg met verspilling

De maaltijdboxen van Quiso bevatten kant-en-klare vriesverse maaltijden. Dat betekent dat je ze kan bewaren in de vriezer en gebruiken wanneer het jou uitkomt. Wijzigen je plannen last minute? Dan hoef jij je geen zorgen te maken dat de ingrediënten bederven.

maak het je gemakkelijk​

Wil jij ook meer tijd om te genieten van het leven en toch nog steeds proeven van lekker eten? Bestel dan snel je Quiso-maaltijdbox en laat ons je leven makkelijker maken!

Bestel je maaltijdbox