over ons

 

Snel, lekker én gezond

Gezond en lekker eten tijdrovend? Nee hoor! Quiso zorgt voor een snelle en gemakkelijke eetoplossing die een gezonde levensstijl wél mogelijk maakt. Wij bereiden zodat jij enkel maar moet opwarmen en genieten. 

Je kan wekelijks kiezen uit een brede waaier aan nieuwe kant-en-klare maaltijden. Zo hoef je geen boodschappen meer te doen, probeer je nieuwe gerechten uit en tover je in een mum van tijd de lekkerste smaken op je bord. 

Bovendien leveren we al onze gerechten vriesvers bij jou thuis. Op die manier blijven alle vitamines behouden en kan je de gerechten tot zes maanden in je diepvriezer bewaren.

Dus, proeven van ’t leven én goed eten, da's Quiso!  

Twee vrouwen lunchen samen op het werk
Logo Quiso
USP Quiso

Onze visie

Eten is plezier en gezelligheid

Etenstijd! Een gedekte tafel, de potten en pannen die pruttelen op het vuur. De geur van lekkere kruiden die je tegemoetkomt. Het woord etenstijd klinkt als muziek in de oren. Maar de tijd om te eten, laat staan het bereiden ervan, ontbreekt ons steeds vaker. Nét daar hebben wij een oplossing voor gevonden! Met ons ruim aanbod aan lekkere en gezonde gerechten willen wij jou inspireren. Door ze voor jou te bereiden, zorgen we ervoor dat jij ze enkel en alleen moet opwarmen. Zo krijg heb jij meer tijd om te genieten. 

Waar voor je geld

We hechten erg veel belang aan kwaliteit, daarom kiezen we met veel zorg de beste leveranciers uit. Zo krijg jij waar je recht op hebt: een kwalitatieve, volwaardige en lekkere maaltijd. We houden onze operationele kosten laag zodat we jou de beste prijs kunnen aanbieden.


Oog op de toekomst

Bij Quiso hechten we veel belang aan duurzaamheid . Als je kiest voor Quiso kies je om bewust met voedsel om te gaan. We verpakken al onze gerechten met recycleerbare  materialen en kiezen voor het transport steeds de kortste weg, rechtstreeks van de fabrikant naar de klant!

Verse producten in gezonde maaltijden

Quiso staat voor gezonde maaltijden die evenwichtig zijn, weinig ongezonde vetten bevatten en rijk zijn aan mineralen, antioxidanten en vitamines. We voegen geen bewaarmiddelen en smaak- en kleurstoffen toe aan onze gerechten om de kwaliteit te kunnen behouden.