3 fabels over vriesverse maaltijden
Van de pot gerukt 27-06-`23


Zijn vriesverse maaltijden een volwaardig alternatief? Of is het noodzakelijk om steeds zelf vers te koken? Want we eten met z’n allen graag lekker en kiezen liefst ook voor gezonde en voedzame maaltijden die ons voorzien van de nodige energie en voedingsstoffen. Daarom ontkrachten wij enkele fabels over vriesverse maaltijden! 

Fabel 1: Vriesverse maaltijden zijn minder voedzaam dan verse maaltijden

Een duidelijke fabel. Onze vriesverse maaltijden worden na de bereiding meteen ingevroren waardoor de voedingsstoffen behouden blijven. Dankzij ons fastfreezingproces blijven ook de smaak, geur én kleur van onze gerechten perfect bewaard. Zo garanderen we kwalitatieve kant-en-klare maaltijden. Daarnaast bereiden we de maaltijden met verse ingrediënten en bevatten ze net zoveel groenten, vezels en eiwitten als verse maaltijden. 

FABEL 2: VRIESVERSE MAALTIJDEN BEVATTEN VEEL CONSERVEERMIDDELEN EN ADDITIEVEN

Ook dat is niet waar. Wij voegen zelf geen conserveermiddelen en additieven toe aan onze vriesverse maaltijden. Bovendien worden ze bereid met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. We gebruiken soms alledaagse sub-ingrediënten in kleine hoeveelheden die op hun beurt conserveermiddelen en additieven bevatten. Ontdek op onze FAQ-pagina meer over de E-nummers op onze verpakkingen.

Fabel 3: Vers is lekkerder dan vriesvers.

De ene vriesverse maaltijd is de andere niet. Kies je voor Quiso, dan kies je voor vriesverse maaltijden van hoge kwaliteit, bereid door getalenteerde chefs. Ze stellen de gerechten zorgvuldig samen en letten daarbij niet alleen op de voedingswaarden, maar prikkelen ook jouw smaakpapillen! Bovendien kies je wekelijks uit minstens 15 gerechten waardoor er altijd iets is dat je lekker vindt. 

SNEL, LEKKER EN GEZOND 

Zoals je kan lezen, zijn de fabels over vriesverse maaltijden ongegrond. Onze maaltijden zijn net zo voedzaam als verse maaltijden, bevatten amper conserveermiddelen en additieven en smaken heerlijk. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik, waardoor het handig is ze in huis te hebben als je geen tijd hebt om dagelijks vers te koken. 

Bestel hier je maaltijdbox