Wat te doen wanneer je eten in de oven staat? 5 tips!
Lifestyle 7-06-`23Staat je Quiso-maaltijd in de oven? Dan heb jij even tijd voor jezelf! Maar wat doe je met die gewonnen tijd? Wij geven je alvast vijf toffe tips voor tijdens het wachten. Van ontspannende relaxmomenten tot actieve bezigheden voor je lichaam en geest.

1. STEL EEN VISION BOARD SAMEN

Een vision board is een collage van afbeeldingen en woorden die je inspireren en motiveren om je doelen te bereiken. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en jezelf te motiveren om aan je doelen te werken. Het enige wat je nodig hebt, is een stuk karton (tip: gebruik je Quiso-box), tijdschriften en lijm. Zoek afbeeldingen en woorden die je aanspreken en plak ze op het karton. Ben je klaar? Hang het vision board op een plek waar je vaak komt, zodat het je herinnert aan je doelen en dromen.

2. LEER EEN NIEUWE TAAL

Heb je altijd al een nieuwe taal willen leren, maar heb je er nooit de tijd voor gehad? Dan is het nu het moment! Er zijn veel gratis apps en websites beschikbaar waarmee je gemakkelijk een nieuwe taal kan leren. Een paar populaire opties zijn Duolingo en Babbel . Kies een taal die je interesseert en begin te oefenen! Je zult versteld staan hoeveel je in slechts 30 minuten kan leren.

3. MAAK EEN FOTOBOEK

Een fotoboek is de ideale manier om herinneringen te bewaren en te delen met anderen. Ga voor een online variant en kies de lay-out die bij je past. Of liever oldskool? Druk dan je beste foto’s af, plak ze in een notitieboek en vul aan met andere tickets of souvenirs. Zo heb jij in no-time je eigen scrapbook samengesteld.

4. doe een yoga sessie

Yoga is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verminderen. Er zijn veel gratis yoga video's beschikbaar op YouTube die je kunt volgen. Zoek er eentje uit die bij je past en rol je yogamat uit. Het is een leuke manier om in beweging te blijven terwijl je wacht op je maaltijd.

5. ontspan even in je luie zetel

Moe na een lange dag op het werk? Gebruik de tijd dan om helemaal te ontspannen. Plof je in de zetel en duik ein-de-lijk in dat nieuwe boek dat al zo lang op je to-read-lijstje staat. Kijk een aflevering van je favoriete serie of luister de nieuwste episode van je lievelingspodcast. 


Hopelijk hebben deze ideeën je geïnspireerd om iets leuks te doen terwijl je maaltijd in de oven staat. Of je nu alleen bent of met je kinderen, er zijn veel manieren om de tijd creatief en leuk door te brengen. Veel plezier!