Pulled pork

Pulled pork

Dit gerecht is een ware traktatie voor liefhebbers van comfort food en barbecue. Het heerlijk rokerige aroma en de onweerstaanbare smaak van langzaam gegaard varkensvlees zijn de perfecte combinatie! We combineren dit gerecht met gebakken witte bonen in een smaakvolle, getomateerde saus.


Zoet
Tex-Mex
Energie (kcal)
715
Vet (g)
41,3
Koolhydraten (g)
29,35
Eiwit (g)
52,9

De sterren van dit gerecht

Selder

Selder is een bladgroente met een pittige smaak die gemakkelijk te combineren valt met tal van gerechten. Deze groente is niet alleen lekker, maar ook gezond. 100 gram selder bevat amper 16 kilocalorieën en bestaat voor 92% uit water. Het ideale tussendoortje dus als je op je lijn wil letten! Wist je trouwens dat selder ook een natuurlijke bloedverdunner is? Wel, dat komt door de phthaliden. Die stof is rijkelijk aanwezig in bleekselderij, en doet de spieren rond je bloedvaten ontspannen. Daardoor kan je bloed makkelijker stromen en verlaagt je bloeddruk.

Tomaat

De allereerste tomaten kwamen uit Zuid-Amerika en waren toen niet veel groter dan een kers. Vandaag worden tomaten rijkelijk gebruikt over de hele wereld. Tomaten zijn lekker, veelzijdig én erg gezond! Ze dragen bij aan een gezond hart en vaatstelsel, sterke botten en een mooie huid. 

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Baked beans 64% [passata [tomaat, zout, zuurteregelaar: E330], witte bonen [witte bonen, water, zout, antioxidant: E300], rode ui, water, SELDERIJ, wortel, ketchup [tomatenpuree, suiker, azijn, appelpuree, gemodificeerd zetmeel, zout, specerij (MOSTERD), verdikkingsmiddel: E412, E410], olijfolie, tomatenpuree, knoflook, kruiden [paprikapoeder, zeezout, gerookte paprika, knoflookpoeder, komijn, zwarte peper, chilipoeder], Pulled pork 36% [varkensvlees, olijfolie, kruiden [paprikapoeder, zeezout, gerookte paprika, knoflookpoeder, komijn, zwarte peper, chilipoeder]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 500 g)
Energie (kJ)
598,00
2990,00
Energie (kcal)
143,00
715,00
Vet (g)
8,26
41,30
Verzadigde vetzuren (g)
2,17
10,85
Koolhydraten (g)
5,87
29,35
waarvan suikers (g)
2,61
13,05
Eiwit (g)
10,58
52,90
Zout (g)
0,78
3,90
Vezels (g)
1,90
9,50

Bevat de volgende allergenen

Mosterd
Selderij

Kan sporen bevatten van

Noten
Schaaldieren
Vis
Weekdieren