Varkenshaasje met geitenkaas en honing

Varkenshaasje met geitenkaas en honing

Geniet van de verfijnde smaken van ons varkenshaasje, perfect gebakken en gevuld met romige geitenkaas en een delicate toets van honing. Geseasoned met aromatische tijm, wordt deze heerlijke combinatie geserveerd met een kleurrijke selectie van seizoensgroenten en goudbruine aardappelen. Dit gerecht biedt een ware smaaksensatie die zowel elegant als hartverwarmend is, ideaal voor een speciale gelegenheid of een luxe diner thuis!

10,99 € 10,99 € 10.99 EUR
Mediterraans
Hartverwarmend
Aromatisch
Rijk
Energie (kcal)
751,92
Vet (g)
36,87
Koolhydraten (g)
56,39
Eiwit (g)
44,1
Zout (g)
5,28
Vezels (g)
13,01

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Krieltjes peterselie 30% [aardappel, water, zout, verstevigingsmiddel: E509], sjalot, zeezout, peterselie, nootmuskaat, witte peper], Groentemengeling klassiek 28% [bloemkool, groene boon, wortel, pijpajuin, olijfolie, knoflook, zeezout, zwarte peper, nootmuskaat, laurier], Varkenshaasje met geitenkaas 25% [varkensvlees, geitenkaas [gepasteuriseerde geitenMELK, fermenten, microbieel stremsel, zout, rijpingsfermenten], olijfolie, honing, Klassieke kruidenmengeling [zeezout, nootmuskaat, zwarte peper, currypoeder [kurkuma, koriander, fenegriek, gember, peper, karwijzaad, komijn, chili, MOSTERDzaad, piment, kardemom, venkelzaad, foelie, SELDERIJzaad], chilipoeder, peterselie, bieslook]], Honing tijmsaus 17% [Bruine vleessaus [tafelbier [water, GERSTemout, mais, gist, hop, zoetstof: E954, E950, E951], water, ui, zonnebloemolie, knoflook, bouillon [zout, palmvet, maltodextrine, smaakversterker: E621, E631, E627, aardappelzetmeel, rundvleesextract, zonnebloemolie, karamelstroop, gegrilde ui, aroma (aroma, smaakversterker: E621, E631, E627), specerij (peper, kurkuma, fenegriekzaad, wortelpeterselie), gistextract], xanthaangom, rode wijnazijn [rode wijnazijn, conserveermiddel: E224 SULFIET], zeezout], honing, kruiden [laurier, tijm]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 723 g)
Energie (kJ)
433,00
3130,59
Energie (kcal)
104,00
751,92
Vet (g)
5,10
36,87
Verzadigde vetzuren (g)
2,10
15,18
Koolhydraten (g)
7,80
56,39
waarvan suikers (g)
3,30
23,86
Eiwit (g)
6,10
44,10
Zout (g)
0,73
5,28
Vezels (g)
1,80
13,01

Bevat de volgende allergenen

Gerst
Gluten
Lactose
Melk
Mosterd
Selderij
Sulfiet

Kan sporen bevatten van

Noten
Rogge
Schaaldieren
Soja
Vis
Weekdieren