Kabeljauw met witte wijn bieslooksaus

Kabeljauw met witte wijn bieslooksaus

Een sappig stuk kabeljauw, perfect gekruid met overheerlijke cajunkruiden. De vis wordt gecombineerd met een romige witte wijnsaus, verrijkt met de frisheid van bieslook. Als bijgerecht serveren we een verrukkelijke ovengebakken tomaat die perfect samengaat met de zachte venkelpuree.


13,99 € 13,99 € 13.99 EUR
Anijs
Fusion
Rijk
Energie (kcal)
426,4
Vet (g)
19,24
Koolhydraten (g)
29,43
Eiwit (g)
28,65
Zout (g)
3,43
Vezels (g)
5,93

De sterren van dit gerecht

Tomaat

De allereerste tomaten kwamen uit Zuid-Amerika en waren toen niet veel groter dan een kers. Vandaag worden tomaten rijkelijk gebruikt over de hele wereld. Tomaten zijn lekker, veelzijdig én erg gezond! Ze dragen bij aan een gezond hart en vaatstelsel, sterke botten en een mooie huid. 

Venkel

Italianen zijn dol op venkel! Zo eten ze per persoon ongeveer 7 kilo venkel per jaar. Venkel is erg veelzijdig: het groen wordt gebruikt als kruid, de knol als groente en van de zaden wordt etherische olie gemaakt. Door het gebruik van venkel geven we onze gerechten een frisse, nootachtige smaak!

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Venkelpuree 38% [aardappel,venkel, ui, olijfolie, zeezout, zwarte peper], Gebakken tomaten 23% [tomaat, olijfolie, knoflook, basilicum, zeezout, oregano, zwarte peper, tijm, rozemarijn], Vis cajunkruiden 23% [kabeljauw (VIS), olijfolie, kruiden en specerijen [SELDERIJ], witte wijnsaus met bieslook 15% [Witte wijn saus [room [room (MELK, LACTOSE), zetmeel, stabilisator: E407], water, witte wijn, sjalot, zonnebloemolie, knoflook, xanthaangom, bouillon [zout, palmvet, smaakversterker: E621, E627, E631, aardappelzetmeel, maltodextrine, aroma (aroma, smaakversterker: E621, E631, E627), ui, specerij (lavaswortel, knoflook, kurkuma), wortelsap], zeezout, zwarte peper, tijm, laurier], bieslook]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 520 g)
Energie (kJ)
342,00
1778,40
Energie (kcal)
82,00
426,40
Vet (g)
3,70
19,24
Verzadigde vetzuren (g)
0,75
3,90
Koolhydraten (g)
5,66
29,43
waarvan suikers (g)
1,40
7,28
Eiwit (g)
5,51
28,65
Zout (g)
0,66
3,43
Vezels (g)
1,14
5,93

Bevat de volgende allergenen

Lactose
Melk
Selderij
Sulfiet
Vis

Kan sporen bevatten van

Noten
Schaaldieren
Weekdieren