Kabeljauw tikka masala

Kabeljauw tikka masala

Verwen je smaakpapillen door de harmonie van smaken in dit gerecht. De kabeljauw, gehuld in de heerlijke tikka masala saus, biedt de perfecte combinatie van kruiden en zachte vis. De ovengebakken aardappelen met kerriekorst voegen een knapperige textuur toe, terwijl de geroosterde bloemkool en linzen voor een extra dosis voedzaamheid zorgen.

10,99 € 10,99 € 10.99 EUR
Gekruid
Indisch
Pikant
Energie (kcal)
530
Vet (g)
21,31
Koolhydraten (g)
52,36
Eiwit (g)
28,99
Zout (g)
2,65
Vezels (g)
9,33

De sterren van dit gerecht

Ajuin

Uien heb je in diverse vormen en kleuren. Vaak hebben ze een sterke geur en smaak die afnemen bij verhitting. Ajuinen zijn ware smaakmakers in veel uiteenlopende gerechten, maar ze zijn ook supergezond! Het is een echt wondermiddel voor je gezondheid dankzij het hoge gehalte aan polyfenolen. Die beschermen ons tegen celschade en hebben een positieve invloed op het hart en de bloedvaten.

Bloemkool

Wist je dat bloemkool eigenlijk een bloem is die niet heeft gebloeid? Met bloemkool krijgen onze gerechten een heerlijke, licht nootachtige smaak. Bovendien zit deze groente bomvol met vitaminen, mineralen en vezels die zorgen voor een goede weerstand en een uitstekende spijsvertering.

Gember

Gember heeft tal van gezondheidsvoordelen zoals ontstekingen afremmen, artrose verminderen, de opname van voedingsstoffen verhogen, misselijkheid tegengaan,... Het kruid is afkomstig uit Zuidoost-Azië en heeft een zeer sterke smaak. We gebruiken dit kruid af en toe om een verrassende twist te geven aan het gerecht!

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Aardappelen kerriecrunch [aardappel, zonnebloemolie, kerriecrunch [currypoeder (kurkuma, koriander, fenegriek, gember, peper, karwijzaad, komijn, foelie, MOSTERDzaad, piment, chili, venkelzaad, kardemom, SELDERIJzaad)], zout (zout, antiklontermiddel: E535, E504), venkelzaad, korianderzaad, komijnzaad], Bloemkool linzen masala [bloemkool, linzen (linzen, water, zout, aroma), ui, zonnebloemolie, zout (zout, antiklontermiddel: E535, E504), kurkuma, currypoeder (koriander, kurkuma, MOSTERD, komijn, kikkerewtmeel, zout, pili pili, venkel, fenegriek, kardemom, knoflook, zwarte peper, kruidnagel), zwarte peper ], Gebakken VIS [kabeljauw (VIS), olijfolie, zout (zout, antiklontermiddel: E535, E504), zwarte peper], tikka masala saus [tomaat, passata (tomaat, zout, zuurteregelaar: E330), ui, SOJA room [SOJAbasis (water, gepelde SOJAbonen), zonnebloemolie, gemodificeerd zetmeel, suiker, stabilisator: E415, E407, emulgator: E473, aroma, zeezout], yoghurt (MELK, zuursel, fermenten), kokosmelk [kokosmelk (kokos, water), stabilisator: E412, E415, emulgator: E435], zonnebloemolie, gember, knoflook, pepers, zout (zout, antiklontermiddel: E535, E504), specerij [specerij (steranijs, koriander, komijn, karwijzaad, chili, kaneel, gember, peper), mango, laurier], kurkuma]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 530 g)
Energie (kJ)
420,00
2226,00
Energie (kcal)
100,00
530,00
Vet (g)
4,02
21,31
Verzadigde vetzuren (g)
0,62
3,29
Koolhydraten (g)
9,88
52,36
waarvan suikers (g)
0,98
5,19
Eiwit (g)
5,47
28,99
Zout (g)
0,50
2,65
Vezels (g)
1,76
9,33

Bevat de volgende allergenen

Lactose
Melk
Mosterd
Selderij
Soja
Vis

Kan sporen bevatten van

Gluten
Noten
Schaaldieren
Weekdieren