Vegan aubergine hachis

Vegan aubergine hachis

Geniet van de rijke smaak van de Franse keuken zonder vlees met onze vegan variant van de hachis parmentier. Dit klassiek Frans gerecht met een Quiso-twist is gemaakt met aubergine en champignons en een hartige mix van kruiden. Een schotel die niet enkel vegetariërs maar ook echte vleeseters zal bekoren!

Energie (kcal)
423,5
Vet (g)
18,15
Koolhydraten (g)
43,29
Eiwit (g)
12,21

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Aubergine hachis 55% [aubergine, water, champignon, erwt, ui, rode wijn, olijfolie, SOJAsaus [water, SOJAboon, TARWE, zout], tomatenpuree, honing, knoflook, zout [zout, antiklontermiddel: E535, E504], bouillon [zout, palmvet, smaakversterker: E621, E627, E631, aardappelzetmeel, maltodextrine, aroma (aroma, smaakversterker: E621, E631, E627), ui, specerij (lavaswortel, knoflook, kurkuma), wortelsap], kruiden en specerijen]; Knolseldercrème 45% [aardappel, knolSELDERIJ, SOJAroom [SOJAbasis (water, SOJAboon), zonnebloemolie, suiker, emulgator: E471, stabilisator: E415, E407, E412, zeezout, aroma]; Gestoofde look [knoflook, zonnebloemolie], zout [zout, antiklontermiddel: E535, E504], zwarte peper, tijm]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 550 g)
Energie (kJ)
324,00
1782,00
Energie (kcal)
77,00
423,50
Vet (g)
3,30
18,15
Verzadigde vetzuren (g)
0,48
2,64
Koolhydraten (g)
7,87
43,29
waarvan suikers (g)
2,09
11,49
Eiwit (g)
2,22
12,21
Zout (g)
0,91
5,00
Vezels (g)
2,28
12,54

Bevat de volgende allergenen

Gluten
Selderij
Soja
Sulfiet
Tarwe

Kan sporen bevatten van

Amandelen
Noten
Schaaldieren
Vis
Weekdieren