Tomatensoep met balletjes
Ambachtelijk bereid met rijpe tomaten en sappige gehaktballetjes, is deze soep een smaakvolle en hartverwarmende keuze.
Bereidingswijze: +/- 7 minuten in de microgolfoven op 900W in bevroren toestand.
Ingrediënten
Tomatensoep 88% [Kippenfond [water, kippenbeenderen, wortel, ui, zeezout, tijm, laurier], tomaat, room [room (MELK), zetmeel], ui, tomatenpuree [tomaat], wortel, aardappel, SELDERIJ, olijfolie, boter (MELK), knoflook, zeezout, zwarte peper, tijm], gehaktbal 12% [kalfsgehakt [varkensvlees, kalfsvlees 10%, water, SOJAeiwit, erwtvezel, zout, voedingszuur: E262, antioxidant: E326, E331, specerij (peper, foeli, nootmuskaat, gember, paprika), glucosestroop, dextrose, kruidenextract (rode biet)], EI, paneermeel [TARWEbloem (GLUTEN), zout, gist], zeezout]