Tomatensoep met balletjes
Ambachtelijk bereid met rijpe tomaten en sappige gehaktballetjes, is deze soep een smaakvolle en hartverwarmende keuze.
Bereidingswijze: +/- 7 minuten in de microgolfoven op 900W in bevroren toestand.
Ingrediënten
Romige tomatensoep (met bouillonpasta) 88% [water, tomaat, room [room (MELK, LACTOSE), gemodificeerd zetmeel, stabilisator: E466, E331, E407, emulgator: E471], ui, wortel, tomatenpuree [tomaat], aardappel [aardappel, stabilisator: E223 SULFIET], groene SELDERIJ [SELDERIJ], olijfolie, boter (MELK) [boter (MELK, LACTOSE)], kippenbouillon [zout, palmvet, smaakversterker: E621, E631, E627, maltodextrine, aroma, aardappelzetmeel, suiker, kippenvet (antioxidant: E392), ui, specerij (kurkuma, peper, koriander), karamelstroop, kip (kip, zout, antioxidant: E392)], zeezout, knoflook, zwarte peper, tijm], balletjes 12% [varkensvlees, rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem (GLUTEN), gist, zout), TARWEzetmeel, gedroogde ui, zout, eiwithydrolysaat (SOJA), specerij (koriander), kruiden (SELDERIJ), eiwithydrolysaat (TARWE), uipoeder, varkenseiwit, rundereiwit, antioxidant: E300, aroma, stabilisator: E451, E450]