De drie grootste voordelen van vriesverse kant-en-klare maaltijden

Kant-en-klare maaltijden hebben vaak nog met vooroordelen af te rekenen. Onterecht als je het ons vraagt, en zeker wanneer het gaat over maaltijden die vriesvers werden bereid. De drie grootste voordelen van vriesverse kant-en-klare maaltijden? Wij zetten ze voor je op een rij. Want ere wie ere toekomt!

1. WIN TIJD IN DE KEUKEN

Geen keukenprins(es) aan jou besteed? Dat is ook niet nodig. Het enige dat je met een kant-en-klare Quiso-maaltijd dient te doen, is ze opwarmen vooraleer je ze verorbert. Gedaan met elke avond lang in de keuken te staan. 


Extra win : je besteedt niet alleen minder tijd in de keuken, maar hoeft ook minder tijd te steken in boodschappen doen.

2. GA VOEDSELVERSPILLING TEGEN

Kies je voor vriesverse kant-en-klare maaltijden, dan kies je voor maaltijden die maandenlang goed blijven in de diepvriezer. De kans dat je vervallen voedsel moet weggooien – wat doodzonde is – verkleint zo aanzienlijk. 

Bovendien bereiden we alle Quiso-maaltijden per persoon, waardoor je amper met overschotten blijft zitten. Plus: onze maaltijden zijn gewoon zo lekker dat je geen kruimel wil laten liggen. 

Nog een laatste bonuspuntje: dankzij de grote hoeveelheden die we bij Quiso klaarmaken, hebben we weinig overschotten wanneer we gerechten bereiden. Helemaal anders dan wanneer je voor twee personen wil koken en je recept zegt dat je maar een halve courgette nodig hebt…

3. VRIESVERS = MÉT BEHOUD VAN SMAAK EN VOEDINGSSTOFFEN

Quiso-maaltijden worden onmiddellijk na de bereiding ingevroren met een speciale ‘snelvries’-techniek. Daarvoor beschikken we over een hoogtechnologische vriezer die aan heel hoge snelheid gekoelde lucht van min 35°C tot min 40°C over de maaltijden blaast. Die techniek minimaliseert de kans op kristalvorming, iets dat ontstaat wanneer je maaltijden of voedingsproducten invriest met een normale vriezer. 

Het resultaat: smaak, geur, kleur en voedingsstoffen blijven volledig behouden en eventuele bacterievorming wordt maximaal vermeden. Op die manier hoeven we geen bewaarmiddelen of smaak- en kleurstoffen toe te voegen, iets dat wel vaak gebeurt bij andere gekoelde verse gerechten.

eerst proeven, dan geloven?

Bestel dan nu je eerste Quiso-box met vriesverse maaltijden en ontvang een mooie welkomstkorting!

ontdek het weekmenu!