Hamburger in bordelaisesaus

Hamburger in bordelaisesaus

Geniet van gebakken aardappelen, gekruid met rozemarijn en knoflook, en klassieke schorseneren in bechamelsaus. Dit wordt gecombineerd met een sappige hamburger en de geliefde smaak van ui.

10,99 € 10,99 € 10.99 EUR
Belgisch
Zoet
Rijk
Energie (kcal)
661,05
Vet (g)
22,99
Koolhydraten (g)
72,54
Eiwit (g)
31,59
Zout (g)
2,69
Vezels (g)
9,71

De sterren van dit gerecht

Knoflook

Wist je dat één bol knoflook ongeveer 2 teentjes look bevat? Daar ben je dus wel even zoet mee! Knoflook smaakt echter niet zoet tenzij je de knoflook glazig fruit. Rauw heeft knoflook een scherpe smaak waar niet iedereen van houdt. Het wordt in diverse gerechten gebruikt om extra smaak te geven. Bovendien is het een echte oppepper voor je immuunsysteem en heeft het een positieve invloed op je bloeddruk en cholesterolgehalte.

Schorseneer

Schorseneren horen een beetje bij de groep “vergeten groenten”. Je ziet ze dan ook niet vaak in de winkel. Omdat schorseneren enigszins op asperges lijken en niet duur zijn, werden ze ook wel ‘armeluisasperges’ genoemd. In schorseneer zit kalium, magnesium, calcium, fosfor en ijzer wat erg goed is voor de botten en spieren van ons lichaam.

Sjalot

Sjalotten zien eruit als een wat langgerekt ovale, kleine ui. Ze hebben een fijnare smaak dan de gewone ui, maar bij het snijden lopen de tranen ook sneller over je wangen. Sjalotjes zijn makkelijk en veelzijdig: je kunt ze bakken, stoven, smoren, confijten, koken en rauw gebruiken. Wist je trouwens dat ze boordevol vitamines, kalium en vezels zitten? Vitamine B6, is onder andere belangrijk voor de opbouw en afbraak van eiwitten en koolhydraten in je lichaam.

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Schorseneren in bechamelsaus 39% [schorseneer, Bechamelsaus [MELK, maiszetmeel, zonnebloemolie, boter (MELK), zeezout, zwarte peper, nootmuskaat]], rozemarijn aardappelen 31% [aardappel, olijfolie, kruiden en specerijen, zeezout], hamburger 17% [gehaktmengeling [rundsgehakt [rundvlees, water, plantaardige vezel (aardappel, citrus, erwt), zuurteregelaar: E326, stabilisator: E262], kalfsgehakt [varkensvlees, kalfsvlees 10%, water, SOJAeiwit, erwtvezel, zout, voedingszuur: E262, antioxidant: E326, E331, specerij (peper, foeli, nootmuskaat, gember, paprika), glucosestroop, dextrose, kruidenextract (rode biet)]], EI, paneermeel [TARWEbloem (GLUTEN), zout, gist], zeezout, zwarte peper, nootmuskaat], olijfolie], Bordelaise saus 13% [sjalot, rode wijn, water, zonnebloemolie, TARWEbloem (GLUTEN), SOJAsaus [water, SOJAboon, TARWE, zout], bouillon [zout, palmvet, maltodextrine, smaakversterker: E621, E631, E627, aardappelzetmeel, rundvleesextract, zonnebloemolie, karamelstroop, gegrilde ui, aroma (aroma, smaakversterker: E621, E631, E627), specerij (peper, kurkuma, fenegriekzaad, wortelpeterselie), gistextract], knoflook, zwarte peper, tijm, laurier]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 585 g)
Energie (kJ)
474,00
2772,90
Energie (kcal)
113,00
661,05
Vet (g)
3,93
22,99
Verzadigde vetzuren (g)
1,06
6,20
Koolhydraten (g)
12,40
72,54
waarvan suikers (g)
1,19
6,96
Eiwit (g)
5,40
31,59
Zout (g)
0,46
2,69
Vezels (g)
1,66
9,71

Bevat de volgende allergenen

Eieren
Gluten
Lactose
Melk
Soja
Sulfiet
Tarwe

Kan sporen bevatten van

Lupine
Mosterd
Noten
Schaaldieren
Selderij
Vis
Weekdieren