Kabeljauw in wijnroomsaus

Kabeljauw in wijnroomsaus

Ontdek onze heerlijke Kabeljauw in wijnroomsaus, geserveerd met een smaakvolle mirepoix van pastinaak, knolselder en pompoen. Een verrukkelijke variant van een vispannetje, bereid met witte wijn, tijm en laurier voor een verfijnde smaak. Proef de sappige kabeljauw en geniet van de gezonde twist van de groenten. Compleet gemaakt met peterselie-aardappelen voor een perfecte balans van smaken.

13,99 € 13,99 € 13.99 EUR
Diverse groenten
Zoet
Energie (kcal)
659,32
Vet (g)
29,05
Koolhydraten (g)
61,14
Eiwit (g)
28,67
Zout (g)
2,86
Vezels (g)
9,64

De sterren van dit gerecht

Knolselder

Op zoek naar een gezond alternatief voor aardappelen? Dan is knolselder de juiste keuze! Deze groente bevat minder calorieën en is voedzamer dan aardappelen. Wij gebruiken regelmatig de combinatie van de twee in onze gerechten. Knolselder geeft een pittigere smaak aan onze gerechten. Bovendien zit er in knolselder veel vitamine C en die vitamine heeft een belangrijke functie als antioxidant in ons lichaam. Daarnaast help het om onze botten, tanden, haar en bloedvaten sterk en gezond te houden.

Pastinaak

Pastinaak is een vergeten groente doordat deze witte peen vroeger verdrongen werd door de aardappel. De laatste jaren is deze groente opnieuw aan een forse inhaalbeweging bezig doordat hij minder koolhydraten bevat dan aardappelen. De pastinaak is een lange, ivoorkleurige wortel en lijkt erg op de gewone wortel, maar toch zijn ze geen familie van elkaar. Pastinaak heeft een intense, aromatische, zoete smaak waardoor het perfect te combineren is in verschillende gerechten.

Pompoen

Pompoenen zijn oorspronkelijk afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Ze worden al meer dan 1. jaar gegeten! Tegenwoordig heeft deze vrucht voornamelijk in de herfst een vaste plek in ieders keuken.

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Herfst mirepoix 48% [butternut, pastinaak, knolSELDERIJ, water, witte wijn, room [room (MELK), water, gemodificeerd zetmeel, stabilisator: E466], sjalot, olijfolie, witte wijnazijn [witte wijnazijn, conserveermiddel: E228 SULFIET], knoflook, zout [zout, antiklontermiddel: E535, E504], zwarte peper, tijm, laurier], Aardappelen peterselie 32% [aardappel, zonnebloemolie, zout [zout, antiklontermiddel: E535, E504], peterselie], Gebakken VIS 19% [KABELJAUW (VIS), olijfolie, zout [zout, antiklontermiddel: E535, E504], zwarte peper]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 622 g)
Energie (kJ)
442,00
2749,24
Energie (kcal)
106,00
659,32
Vet (g)
4,67
29,05
Verzadigde vetzuren (g)
1,30
8,09
Koolhydraten (g)
9,83
61,14
waarvan suikers (g)
1,02
6,34
Eiwit (g)
4,61
28,67
Zout (g)
0,46
2,86
Vezels (g)
1,55
9,64

Bevat de volgende allergenen

Lactose
Melk
Selderij
Sulfiet
Vis

Kan sporen bevatten van

Noten
Schaaldieren
Weekdieren