Kabeljauw in romige tomatensaus

Kabeljauw in romige tomatensaus

In dit gerecht combineren we een lekker stukje gebakken vis met een tomatensaus waar we een vleugje roomkaas aan toevoegen. Deze koolhydraatarme maaltijd wordt aangevuld door een heerlijke mix van koolgroenten waaronder bloemkool en broccoli.

13,99 € 13,99 € 13.99 EUR
Romig
Koolhydraatarm
Energie (kcal)
256,2
Vet (g)
10,37
Koolhydraten (g)
8,65
Eiwit (g)
28,9
Zout (g)
2,81
Vezels (g)
7,6

De sterren van dit gerecht

Bloemkool

Wist je dat bloemkool eigenlijk een bloem is die niet heeft gebloeid? Met bloemkool krijgen onze gerechten een heerlijke, licht nootachtige smaak. Bovendien zit deze groente bomvol met vitaminen, mineralen en vezels die zorgen voor een goede weerstand en een uitstekende spijsvertering.

Broccoli

Deze natuurlijke superfood zit boordevol goede voedingsstoffen waardoor het een zeer positief effect heeft op je gezondheid. Vaak eten we alleen maar de roosjes van de broccoli, maar wist je dat de steel van een broccoli minstens zo veel vitaminen en mineralen bevat? Kerngezond dus!

Tomaat

De allereerste tomaten kwamen uit Zuid-Amerika en waren toen niet veel groter dan een kers. Vandaag worden tomaten rijkelijk gebruikt over de hele wereld. Tomaten zijn lekker, veelzijdig én erg gezond! Ze dragen bij aan een gezond hart en vaatstelsel, sterke botten en een mooie huid. 

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
  • Plaats het gerecht in de oven. 
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

  • Schuif het omhulsel van de verpakking.
  • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
  • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
  • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
  • Dresseer je gerecht op een bord.
  • Genieten maar!
Pan

In de pan

  • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
  • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
  • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
  • Smakelijk!

Ingrediënten

Gekookte broccoli en bloemkool 52% [bloemkool, broccoli, zeezout , zwarte peper], Kabeljauw 28% [kabeljauw (VIS), olijfolie, zeezout, zwarte peper], Tomatensaus met kruiden en Philadelphia 19% [passata [tomaat, zout, zuurteregelaar: E330], ui, olijfolie, knoflook, wijnazijn [witte wijnazijn, conserveermiddel: E224 SULFIET], zeezout, oregano, tijm, chilipoeder], verse kaas [MELK, room (MELK, LACTOSE), MELKeiwit, weiconcentraat, zout, stabilisator: E410, voedingszuur: E330], bieslook]

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 420 g)
Energie (kJ)
256,00
1075,20
Energie (kcal)
61,00
256,20
Vet (g)
2,47
10,37
Verzadigde vetzuren (g)
0,80
3,36
Koolhydraten (g)
2,06
8,65
waarvan suikers (g)
1,82
7,64
Eiwit (g)
6,88
28,90
Zout (g)
0,67
2,81
Vezels (g)
1,81
7,60

Bevat de volgende allergenen

Lactose
Melk
Sulfiet
Vis

Kan sporen bevatten van

Noten
Schaaldieren
Weekdieren