Kleurrijke traybake

Kleurrijke traybake

Traybake is een ware trend! Het woord is afgeleid van 'baking tray', wat 'bakplaat' betekent. Het is een samenspel van ingrediënten die bereid worden op één bakplaat. In dit vegetarisch gerecht combineren we heel wat groenten: pompoen, pastinaak, knolselder en uitblokjes. Vitaminen gegarandeerd! Er komen ook heel wat kruiden aan te pas waarbij salie het meest overheerst.

10,99 € 10,99 € 10.99 EUR
Hartig
Diverse groenten
Zout
Energie (kcal)
671,3
Vet (g)
42,53
Koolhydraten (g)
48,61
Eiwit (g)
19,06
Zout (g)
4,26
Vezels (g)
11,32

De sterren van dit gerecht

Feta

Feta is een Griekse kaas die door de Europese Unie erkend is als een traditioneel Grieks product met Beschermde Oorsprongsbenaming. Iedere Griek eet gemiddeld tien kilo feta per jaar! Typerend is zijn rijke smaak die licht kruidig, een beetje zuur en tegelijk romig is. De witte kaas wordt hoofdzakelijk gemaakt van schapenmelk.

Pecannoot

De pecannoot is verre familie van de walnoot. Dit is vooral goed te zien wanneer deze noten gepeld zijn. Pecannoten zijn een heerlijk verantwoord tussendoortje, maar kunnen ook uitstekend verwerkt worden in diverse gerechten en baksels. Net als alle andere noten zijn pecannoten niet alleen super lekker, maar ook nog eens erg gezond. Naast tal van vitamines bevatten ze ook nog eens mineralen. Pecannoten zitten bomvol magnesium, fosfor en koper en ondersteunen zo het energieniveau.

Salie

Salie kan snel overheersen in gerechten door zijn sterke en ietwat bittere smaak. Bovendien heeft dit kruid ook een aromatische geur. Daarnaast staat het ook gekend om zijn geneeskrachtige werking bij veel kwaaltjes. Dat verklapt ook de naam, want salie is afgeleid van het Latijnse woord 'salvere' wat 'redden' of 'genezen' betekent.

3 maal koken op een eenvoudige wijze

We maken het jou graag gemakkelijk! Je kan onze gerechten op drie verschillende manieren opwarmen: in de oven, de microgolfoven of in de pan. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen welke wijze het beste bij jou past. Bovendien zijn de Quiso-gerechten op elke manier even lekker!
Oven

Uit de oven

 • Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
 • Schuif het omhulsel van de verpakking.
 • Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
 • Plaats het gerecht in de oven. 
 • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
 • Dresseer je gerecht op een bord.
 • Smullen maar!
Micro

Uit de micro

 • Schuif het omhulsel van de verpakking.
 • Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
 • Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W.  Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
 • Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
 • Dresseer je gerecht op een bord.
 • Genieten maar!
Pan

In de pan

 • Ontdooi het gerecht in de koelkast.
 • Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
 • Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
 • Smakelijk!

Ingrediënten

Herfstgroenten gebakken 82% [aardappel, butternut, pastinaak, knolSELDERIJ, ui, olijfolie, zout, knoflook, salie, rozemarijn, zwarte peper]; Feta 15% [gepasteuriseerde schapenMELK, gepasteuriseerde geitenMELK, zout, enzym, cultuur]; PecanNOTEN 3%

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarden
100 g
Portie ( 490 g)
Energie (kJ)
573,00
2807,70
Energie (kcal)
137,00
671,30
Vet (g)
8,68
42,53
Verzadigde vetzuren (g)
3,09
15,14
Koolhydraten (g)
9,92
48,61
waarvan suikers (g)
1,94
9,51
Eiwit (g)
3,89
19,06
Zout (g)
0,87
4,26
Vezels (g)
2,31
11,32

Bevat de volgende allergenen

Lactose
Melk
Noten
Pecannoten
Selderij

Kan sporen bevatten van

Pinda
Schaaldieren
Vis
Weekdieren