Ravioli met bospaddenstoelen
Verwen jezelf met onze verrukkelijke ravioli gevuld met romige bospaddenstoelen, overgoten met een decadente truffelsaus. Dit luxe gerecht biedt een perfecte combinatie van aardse smaken en romige texturen, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is. Ideaal voor een speciaal diner of een romantische avond thuis!
3 maal koken op een eenvoudige wijze
Uit de oven
- Verwarm de oven voor op 175°C. Vermijd de grillstand.
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Wil je het gerecht liever wat krokanter? Haal dan eerst de folie eraf.
- Plaats het gerecht in de oven.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 40 minuten. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 20 minuten. Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je oven. Het is dus belangrijk om regelmatig te kijken of het gerecht warm is.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Smullen maar!
Uit de micro
- Schuif het omhulsel van de verpakking.
- Plaats het gerecht in de microgolfoven. We raden aan om het gerecht met de folie in de microgolf te plaatsen. Je mag wel gaatjes prikken zodat de warmte kan ontsnappen.
- Als het gerecht bevroren is, verwarm je het ongeveer 8 minuten op 900W. Wanneer je het gerecht op voorhand ontdooid hebt, duurt het ongeveer 5 minuten.
- Houd er rekening mee dat de duurtijd afhankelijk is van je microgolf en van het aantal wattage dat je instelt. Heb je minder wattage? Zet het gerecht dan ietsje langer in de microgolf. We raden aan om regelmatig te kijken of het gerecht warm is. Je kan halverwege ook best een keer omroeren.
- Dresseer je gerecht op een bord.
- Genieten maar!
In de pan
- Ontdooi het gerecht in de koelkast.
- Verwarm de pan(nen) op een matig vuur.
- Voeg de ingrediënten toe en roer regelmatig om totdat het pruttelt.
- Smakelijk!
Ingrediënten
Bospaddenstoelen in een romige truffel saus 63% [room (MELK, LACTOSE), emulgator: E471, stabilisator: E407, E412, E466)], water, kastanjechampignon, oesterzwam, tapenade [champignon, olijfolie, zwarte olijf, truffel, peterselie, zout, specerij, aroma], parmesan [MELK, zout, stremsel], ui, knoflook, olijfolie, roux [TARWEmeel (GLUTEN), palmvet], bouillonpasta [zout, palmvet, smaakversterker: E621, E627, E631, zetmeel, maltodextrine, aroma, ui 2.2%, specerij (lavaswortel, knoflook, kurkuma), wortelsap], zeezout, zwarte peper, oregano, basilicum], gevulde pasta 31% [ricotta (wei (MELK, LACTOSE), MELK (LACTOSE), room (MELK, LACTOSE), zout, zuurteregelaar: E330), TARWE (GLUTEN), mozzarella (MELK (LACTOSE), zetmeel, zout, zuursel, stremsel), champignon (boletus, water, zout, aroma, zuurteregelaar: E330, antioxidant: E300), EI, EIwitpoeder, saus (champignon, olijfolie, zomertruffel, olijf, porcini, zout, kappertje, aroma (truffel), specerij), aardappelpoeder, bamboevezel, boschampignon, zeezout, gedroogde sjalot, knoflook, zonnebloemolie, citroensap, water, specerij, rijstpoeder], tomaat 3% [halfgedroogde tomaat, zonnebloemolie, zout, kruiden en specerij, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, E211], grana padano 2% [MELK (lactose), zout, stremsel, lysozyme (EI)], basilicum, olijfolie [olijfolie, aroma]